Biely sex

28. júla 2017, Anton Pižurný, Nezaradené

Potravinová sebastatočnosť

(Biely sex)

 

Pohľad do chladničky je pohľadom do našej budúcnosti. Bez jedla by sme neprežili. Jednoduché a zároveň geniálne. Všetko na svete je tomu podriadené. Žijeme vlastne preto, lebo musíme jesť. Jeme preto, aby sme mohli prežiť. Pránistické hlúposti o tom, ako dokážu žiť bez jedla len z vesmírnej energie, však asi začínajú mať niečo do seba.

Známym javom je nočný „biely sex“, teda útok na chladničku. To je u tých ľudí, ktorí v tej chladničke aj niečo majú. Ale keď náš pán minister rodiny a sociálnych vecí, chrochtajúci si v blahobyte zahlási, že sa dá vyžiť aj zo 60 eur, tu už končí sranda. Mal by si to skúsiť, ale nie na pár dní, na mesiac. Na niekoľko rokov. Potom by možno pochopil, že bludy, ktoré vytvára táto vláda pre občanov tejto krajiny, sú len ich vlastnými želaniami, ktoré so skutočnou realitou nemajú nič spoločné. Naši vládni si neuvedomujú, že ich „sociálna politika“ roztvára ostré nožnice, ktoré im môžu všeličo odstrihnúť? Možno to aj vedia, ale je im to jedno. Hlavne, že zabezpečia svoje deti. Ale svoje deti majú aj tí, ktorí hladujú.

Sú nebezpečné takéto teórie. Ak sa človek poriadne nenaje dlhší čas, je to ozdravná diéta aj v tom zmysle, že sa mu konečne otvoria oči a uvedomí si, kto a čo hovorí.

 

Nuž uvidíme, ako dlho našim občanom vydrží ich „potravinová

sebastatočnosť“…

.:.

Anton Pižurný

28.7. 2017